Nieuwe editie!

Boon vat 91: een subtiele, elegante en malse smaak afkomstig van foeder 91, vroeger in Normandië als calvados vat gebruikt.

Vat 92: aangenaam volmondig complex met rokerige en kruidige toetsen afkomstig van het eiken vat, vroeger gebruikt voor rode wijn in de Franse Rhônevallei.

Vat 108: de zeer wijnachtige accenten worden hier gecombineerd met een duidelijk ‘oud bier’ karakter. Wat zorgt voor een stevige en robuuste smaak met onmiskenbare maar niet overweldigende vluchtige zuren.

Vat 110: heeft haar licht droge maar zeer volmondige smaak, met een toets van Vanille en droog fruit, te danken aan foeder 110. Deze werd vroeger gebruikt als cognac stockage en is sinds 2009 in dienst als Lambiekvat

Trumpistenbier: gebaseerd op hun topper -met 96/100 op ratebeer- waarin het recept volledig werd ontmanteld en heropgebouwd. Er werd een geweldige hoeveelheid gerookte mout en een kleine kick chocolade mout aan toegevoegd met als afwerking de zure kersen.

Sun's Architect: een mooie samenloop van een typisch Saison karakter met fruitige basis van hop. Ideaal nazomer biertje!

Boring Night In A Sexchat: een barleywine gerijpt in Zweedse eik-vaten. Verwacht je aan een mahoniekleurig biertje met hint van caramel, chocolade, hazelnoot crème, zoetgeroosterd hout, vruchten en een licht pittige toets.

I Will never let you down: een licht kleurig biertje gerijpt op eiken whisky vaten. Basis was een kruidig bier dat dankzij de whisky input een explosief karakter krijgt van zoet kruidig, rood fruit honing vanille en citrus.

Desperate Times: een quadruple van 14% met toetsen van donkere vruchten, melkchocolade, gedroogde vruchten, hazelnootcreme, toffe en dadels, werd hier gebruikt om te rijpen op US bourbon vaten. Een gelimiteerde release welke een gecompliceerd boeket smaken met een zacht bruine body combineert.

Slave the New world: een herinnering aan de Zapata IPA van 2005-2006 is dit bier gebaseerd op centennial, Columbus, citra, simcoe en summit hop gerijpt op rumvaten. Het bier werd ge re-hopped in het vat door opnieuw centennial en simcoe toe te voegen voor een waanzinnige tropische hop punch dat start bij je neus en daarna explodeert in de mond.

 

De nieuwste telg uit de indulgence collectie van Brouwerij Het Anker is binnen!

Botanic is opnieuw als basis een blond speciaalbier met gerst en tarwe, waaraan -tijdens de rijping - natuurlijke kruiden werden toegevoegd. vlierbloesem, engelwortel, kruidnagel en rozemarijn. Een verrassend aangenaam boeket!

Wijnegemse Drankenhal bvba

Dé specialist in streekbieren!

 

 

Merksemsebaan 179-183

2110 Wijnegem

Tel: 03 353 00 94

info@wijnegemsedrankenhal.be

Nieuwe bieren

Check voor de laatste nieuwtjes onze facebookpagina!

Wijnegemse Drankenhal © 2012 • Design WD •